Stolní tenis TJ Sokol Mysločovice - Historie

Historie

 

Oddíl stolního tenisu nemá v naší tělovýchovné organizaci přesný termín vzniku. První nesmělé krůčky organizování stolního tenisu se datují do počátku sedmdesátých let. U zrodu oddílu stáli členové tehdejšího výboru TJ Sokol a především ing. Dřímal Karel, Bohuslav Dřímal a Gazdoš Jaroslav st., kteří započali s činností v ZŠ v Mysločovicích. V průběhu let jsme činnost provozovali rovněž v bývalém kulturním sále v Mysločovicích a v místnosti dnešního pohostinství na sokolské zahradě. Pravidelné soutěže tehdy hrálo 1 mužstvo dospělých a 1 družstvo žáků v nejnižších třídách. Rozmach oddílu nastal po vybudování ubytovny TJ, s přistavenou hernou pro stolní tenis. Stálá možnost využívání se v tomto sportu v jakémkoli počasí, přitáhlo spoustu nových mladších hráčů. Úroveň činnosti neustále stoupala a výsledkem bylo rozšíření počtu mužstev v pravidelných okresních soutěží na dvě mužstva dospělých a dvě mládežnická družstva.

Po povodních v roce 1997 byla naše herna zrekonstruována, rozšířena o prostory šaten a vlastního sociálního zařízení včetně sprch a podařilo se nám tak vybudovat jednu z nejlepších heren pro stolní tenis v našem okrese.

Stolní tenis TJ Sokol Mysločovice - Redakční systém MyPage V3 - Mail listing: registrace - Admin - Redakční systém MyPage V3